Az ígért videó

Végre összeállt a videó, aminek minőségéért előre is elnézést kérek. Sajnos a kiállítás alatt nem volt sok időm felvételeket készíteni, miközben a vasúti és a közúti közlekedést is magam irányítottam. Azért így is vannak olyan vágások, amiken egyszerre több mozgó szerelvény és több mozgó közúti jármű is megfigyelhető. Természetesen FALLER és TOMYTEC rendszerű járművek is rótták a köröket.

A FALLER kisteherautók bizonyultak a legmegbízhatóbbnak, de Murphy azért most is jelen volt. A három teherautó közül azért mindig ment egy.

A Tomytec buszoknak sajnos annyira elkoptak a gumijai, hogy néha csak kapartak szegények. Azokat kissé kíméletes menetrend szerint üzemeltettem.

Rövid időre a FALLER kamiont is feltettem az asztalra, de a biztos üzemhez még annak finomhangolása szükséges.

A videó végén pedig egy RC kamiont láthattok, természetesen N-es méretarányban. Öröm volt nézni, ahogyan a kis kamion manőverezett a 4-es úton vagy éppen Ferihegy A-portáján.

A projektnek természetesen nincs vége, még készül a teendők listája, ami nem lesz rövid. Hamarosan újra jelentkezem ezeken az oldalakon, addig is következzen a várva-várt videó összeállítás:

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .